Back to All Events

Hvordan investere i Startups? - Angel Challenge Investor Meetup - Bergen

  • DNB Solheimsviken 29 Damsgårdsveien Bergen, Hordaland, 5058 Norway (map)

Hvordan investere i Startups

- Angel Challenge investor meetup

Nysgjerrig på hvordan det er å investere i startup-selskaper? 
Angel Challenge, sammen med DNB invitere til 2 timers seminar/meetup for å lære om startup investering. 
Møt investorer og startups som daglig jobber for verdiskaping og investering av nye vekstselskaper fra Norge. 

Bli også kjent med Norges mest aktive startup-investeringsmiljø, Angel Challenge, og muligheten for å bli med på et fremtidig program.

Tid: Torsdag 17.november - 1700-1900
Sted: DNB Solheimsviken

Agenda: 
1700-1745 - Hvordan investere i Startups? - En introduksjon til startup investering av engel investor Thomas Berglund, og andre Angel Challenge Investorer.
1745-1800 - Pause
1800-1830 - Investorpresentasjon fra investorklare selskaper
1830-1900 - Investor diskusjon og panel - hva gjør disse selskapene investeringsklare? Hva er risikoen? Hvilken avkastning og fremtid kan man forvente? 

Foredragsholder: 
Thomas Berglund er en erfaren serie-entreprenør som har bygd og solgt 3 selskaper siden 2000. Han har de siste årene arbeidet fulltid som engleinvestor og har nå invester i over 15 selskaper. Han er også en av gründerne bak Angel Challenge med et brennende engasjement for å spre kunnskap og forståelse for hvordan å investere i startups. 

Om Angel Challenge: 
Siden starten i 2016 har det vært 6 programmer i Norge Oslo, Bergen, Stavanger og Trondheim. 130 ulike investorer har deltatt på programmene. Alle har investert i en startup, og det er investert over 20 millioner kroner i totalt 10 tidligfase selskaper. 

Angel Challenge er et to måneder langt program for å lære om startup investering ved å faktisk gjøre en investering. 20 investorer investerer 50 000 hver ved start, som gir en samlet investerings-sum på 1 million. Gjennom ukentlige kvelds samlinger i to måneder møter vi først en rekke spennende selskaper og sammen velger vi ett vinnerselskap som får hele investeringen. 

 

STARTUP: 

 


VIO Media AS - www.vio.no

VIO er "Netflix for Magasiner" 
De gjøre det mulig for magasin-forlag å bli digitale. 
Etter ett år med oppstart har de nå en spennende utvikling og fremdrift, og er på jakt etter investeringer for å skalere selskapet videre. 
Møt VIO og få servert en godt utarbeidet investor-pitch før vi diskuterer deres investeringspotensial.